Woodlodge | 2 Pers.

Woodlodge | 2 Pers.

Woodlodge | 2 Pers.
2-persoons Bungalow
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Woodlodge | 2 Pers." is gelegen op Vakantiepark Wilsumer Berge. Vakantiepark Wilsumer Berge is een vakantiepark in Duitsland. Het vakantiepark in Wilsum is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Vakantiepark Wilsumer Berge toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Nedersaksen, zoek dan naar een ander vakantiepark in Nedersaksen.

Onze woodlodge is een ideale accommodatie voor een gezin van 2 volwassenen en eventueel 2 kinderen, waarbij comfort en gezelligheid samenkomen te midden van de natuurlijke pracht. De lodge biedt een warm welkom met een ruimte die is ontworpen om zowel rustgevend als functioneel te zijn.

De slaapfaciliteiten zijn zorgvuldig gekozen om een goede nachtrust te garanderen. De woodlodge beschikt over een comfortabel tweepersoonsbed van 140 x 200, perfect voor een ontspannen nacht. Voor extra gasten of gezinsleden is er een handige slaapbank met afmetingen van 130 x 195 beschikbaar, die gemakkelijk kan worden omgetoverd tot een comfortabel slaapgedeelte.

Een aangename temperatuur is gegarandeerd in de woodlodge, ongeacht het seizoen. De pod is volledig geïsoleerd en uitgerust met centrale verwarming, waardoor het een uitstekende keuze is voor een gezellig verblijf, zelfs tijdens de koude wintermaanden. Gasten kunnen zich na een dag vol avontuur opwarmen en ontspannen in de comfortabele, goed verwarmde omgeving van de woodlodge.

Voor degenen die van een lekker kopje koffie of thee willen genieten, zijn een Senseo-apparaat en een waterkoker aanwezig in de accommodatie. Dit maakt het gemakkelijk om 's ochtends te genieten van een kopje verse koffie of thee terwijl je uitkijkt over de natuurlijke omgeving.

De woodlodge biedt ook het gemak van een volledig uitgeruste badkamer. Gasten kunnen gebruikmaken van een eigen badkamer met toilet, wasbak en douche. Deze voorzieningen dragen bij aan het comfort en de privacy van de gasten, waardoor ze kunnen genieten van alle gemakken van thuis te midden van de natuur.

De accommodatie bevindt zich op een ruim veld, waardoor gasten kunnen genieten van een panoramisch uitzicht op de omgeving. Of het nu gaat om weelderige groene landschappen in de zomer of een betoverend herfst tafereel met mooie bladeren; het uitzicht vanaf de woodlodge biedt een schilderachtige en rustgevende achtergrond voor het verblijf.

Kortom, onze woodlodge biedt een gezellig toevluchtsoord voor stellen en gezinnen die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Met zijn comfortabele slaapfaciliteiten, moderne voorzieningen en prachtige locatie, belooft de woodlodge een onvergetelijke ervaring te bieden voor diegenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning te midden van de natuurlijke schoonheid.

Heeft u interesse in accommodatie "Woodlodge | 2 Pers." op vakantiepark Vakantiepark Wilsumer Berge? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Vakantiepark Wilsumer Berge. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken